Kaltoft Velvære

 

Kaltoft Velvære er et nyt tiltag hos Salon Schmück.

 

Indehaver Gitte Kaltoft har over 20 års erfaring, som uddannet helse massør og har masseret mange forskellige mennesker både som almindelig forkælelse, men også med fokus på skavanker. Desuden har Gitte masseret hos Skodsborg spa og kur hotel.

 

Massagen er en professionel blanding af blid helse massage og massage med en fast hånd, som efterlader kroppen afslappet og veltilpas. I de rolige omgivelser, med blid musik giver det også sjælen mulighed for et pusterum fra hverdagen.

 

Massage med problem områderne, som f.eks. ryg og skuldre/nakke kan betyde, at der kan være ømhed i kroppen i dagene efter.

Den lækre olie fra Juhldal Face & Body Oil, af 100% ren abrikoskerneolie, som trækker ind i huden og efterlader den blød og smidig, fuldender oplevelsen og bidrager til øgede velvære.

 

Den originale metode Lone Sørensen priser – 1 behandling 595, ca 1 time. Klip kort 10 x, 5500 kr (fuld pris 5950kr), luksus behandling 1/2 time ryg/nakke massage  samt 1 times japansk Lifting 850 kr ( fuld pris 895kr).

Gitte har tider mandage og torsdage og glæder sig til, at byde dig velkommen i Salon Schmücks lokaler.

 

Betalingen kan ske via Mobile Pay eller kontant. *Tiderne er inkl. af og påtagning af tøj

BOOK